Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links
Wolfram este cel mai des utilizat metalelor refractare. Sub formă de sârmă, este esențial pentru producția de iluminat produse cum ar fi sârmă cu filament, și a altor bunuri în cazul în care sunt proprietățile de temperatură înaltă de utilizare. Printre proprietăţile sale sunt un punct de topire 3410 ° c, un scăzut coeficient de dilatare termică şi joasă presiune de vapori la temperaturi ridicate, alături de conductivitate electrică și termică bună.
Top Sales
Materialul Wolfram
Wolfram este cel mai des utilizat metalelor refractare. Sub formă de sârmă, este esențial pentru producția de iluminat produse cum ar fi sârmă cu filament, și a altor bunuri în cazul în care sunt proprietățile de temperatură înaltă de utilizare. Printre proprietăţile sale sunt un punct de topire 3410 ° c, un scăzut coeficient de dilatare termică şi joasă presiune de vapori la temperaturi ridicate, alături de conductivitate electrică și termică bună.
Wolfram
1, Grad: W1, W2, W3, W4
2, Diametru: 2.0-100.0 mm
3, Lungimea: 50-1000mm
4, Densitate: 19.2 g/cm3
5, Suprafața: sinterizarea suprafața, forjat de suprafață, suprafață
Creuzet Wolfram
Wolfram creuzet cuptor este utilizat în principal pentru safir cristal creştere cuptor, pământ rare topirea navei, cuptorul topirea sticlei de cuart. În funcţie de desen, putem furniza toate tipurile de temperatură înaltă creuzet.
Wolfram sârmă
1, Diametru: 0.01 mm ~ 2,00 mm
Categoria 2: W1, W2, WAL1, WAL2, WAL3
3, Densitate: 19.2 g/cm3
4, Puritate 99.92%, 99,98%, de asemenea, realizată în cazul speciale cerut.
5, Specifice electrice: 0.055 Ohm x rezistenţă mm2/m la 20 ° C.
Modulul 6, elasticitatea: 410 kN/mm2, la 20 ° C.
Tijă carbură de tungsten
1, Diametru: 0,5-50 mm
2, Lungimea: 10-500 mm
3, Densitate: 11,3-16,5 g/cm3
4, Compoziția: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Suprafața: suprafață
6, Pot fi proiectate conform cerințelor clientului.
Piese de uzură carbură de tungsten
Cele mai multe dintre acest carbură de tungsten poarte piese şi instrumentele de minerit fac drepte WC-Co greu metalelor fără orice alte carburi. Fine şi ultrafine granulată WC greu metale au devenit mai importante azi în domeniul piese de uzură, instrumentele pentru formarea chipless şi tăiere pentru fonta, aliaje feroase ne şi lemn.
Material de cupru Wolfram
Produs de aliaj de cupru Wolfram este un material de cupru-Wolfram sinterizat fabricate de metalurgia pulberilor. Formează dens oferind compozit duritate, rezistența la uzură şi o temperatură înaltă dedurizare a Wolfram combinate cu Conductivitatea electrică bună de cupru.
Wolfram cupru radiator
Wolfram cupru radiator este un compozit de tungsten şi cupru. Coeficientul de dilatare termică (coeficient de dilataţie termică) de compozit pot fi proiectate prin controlul conținutul de Wolfram, potrivirea cea a materialelor, cum ar fi ceramică (Al2O3, BeO), semiconductori (as), metale (Kovar), etc. Produsele sunt pe scară largă în domenii cum ar fi frecvență radio, cuptor cu microunde, de mare putere Diodă ambalare și sistemul de comunicare optice cerere.
Material de electrozi wolfram
1, Diametrele: 1,0 mm-10.0 mm
2, Lungimea: 150 mm, 175 mm
3, De asemenea, vom accepta comenzi specificații speciale electrodul de Tungsten.
Produs de electrozi wolfram este tradiţionale şi avantajele produse în fabrica noastră. În ultimii ani, fabrica a început să electrozi wolfram produs cercetării şi dezvoltării
Material de argint Wolfram
Wolfram argint materialele sunt folosite în aplicaţii industriale şi domestice disjunctorului unde bună rezistenţă de sudură şi eroziunea este important. Calități diferite sunt disponibile: - calitate superioară argint au conductivitate mai mare, şi calitate superioară Wolfram au mai mare rezistenţă eroziune şi sudurii.
Wolfram aliaj materiale
Wolfram grele aliaj sunt, în general, metal refractar, de care au compozite bifazic constând din W-Ni-Fe sau W-Ni-Cu sau chiar W-Ni-Cu-Fe, se adaugă unele aliaj Wolfram Co, Mo, Cr, etc. Aceasta ar putea fi făcute în diverse forme, cum ar fi tija cub, bloc, caramida, inel, etc.
Wolfram aliaj bara bucking
Bucking bar este un instrument de lucru primite în spatele munca suprafețelor pentru a oferi membru copierea în aplicarea impactul capse şi inclusiv intermitted instrument cap şi manipula părți cu o mică-recul absorbţiei de impactul Distanţier cu condiția să existe între să ia şoc greutăţilor în compresie şi forfecare.
Wolfram aliaj radiaţii protectie
Experţii găsi că se poate reduce expunerea la radiaţii de protectie maxing. Densitatea dintr-un material este legată sale radiației posibilitatea de oprire. Densitatea mai mare înseamnă mai bine puterea de oprire şi de protectie. Datorită o densitate superioară, Wolfram aliaj are o putere de oprire mult mai mare decât plumbul. Sale mai mare atenuarea liniară a radiațiilor gama înseamnă că mai este necesară pentru protectie egale. Alternativ sume egale de Wolfram aliaj protectie oferi expunerea diminuat riscuri decât plumb echivalente de protectie.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved