Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links
Volfram är den mest spridda av eldfasta metaller. I elektronisk form är det viktigt för produktion av belysning produkter såsom tråd glödtrådens och andra varor där hög temperatur egenskaper är i användning. Bland dess egenskaper är en smältpunkt på 3410 ° C, låg koefficienten termisk expansion och vapor lågtryck vid förhöjda temperaturer, tillsammans med bra termisk och elektrisk ledningsförmåga.
Top Sales
Volfram material
Volfram är den mest spridda av eldfasta metaller. I elektronisk form är det viktigt för produktion av belysning produkter såsom tråd glödtrådens och andra varor där hög temperatur egenskaper är i användning. Bland dess egenskaper är en smältpunkt på 3410 ° C, låg koefficienten termisk expansion och vapor lågtryck vid förhöjda temperaturer, tillsammans med bra termisk och elektrisk ledningsförmåga.
Volfram rod
1, Grade: W1, W2, W3, W4
2, Diameter: 2.0-100.0 mm
3, Längd: 50-1000mm
4, Densitet: 19.2 g/cm3
5, Yta: sintring yta, Forged yta, marken yta
Volfram degeln
Volfram degeln ljusbågsugnar används huvudsakligen för Sapphire crystal tillväxt ugn, rare earth smältning fartyg, quartz glas smältning ugnen. Enligt ritningen, kan vi leverera alla typer av hög temperatur degeln.
Volfram tråd
1, Diameter: 0.01 mm ~ 2,00 mm
2, Klass: W1, W2, WAL1, WAL2, WAL3
3, Densitet: 19.2 g/cm3
4, Renhet 99.92%, 99.98% kan också uppnås om särskilda krävde.
5, Särskilda elektriska: 0,055 Ohm x mm2/m motstånd vid 20 ° C.
6, Modulus av elasticitet: 410 kN/mm2, vid 20 ° C.
Volframkarbid rod
1, Diameter: 0,5-50,0 mm
2, Längd: 10-500 mm
3, Densitet: 11,3-16,5 g/cm3
4, Sammansättning: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Yta: marken yta
6, Kan utformas enligt kundens krav.
Volframkarbid slitage delar
De flesta av denna volframkarbid bära delar och av mining verktyg görs av raka WC-Co hårda metaller utan någon tillsats av andra karbider. Fina och ultrafina kornig WC hårda metaller har blivit mer och mer viktig dag i fältet av slitage delar, verktyg för chipless och skärande verktyg för gjutjärn, icke järnhaltiga legeringar och trä.
Koppar volfram material
Koppar volfram legering produkt är ett sintrad koppar-volfram material som tillverkas av pulvermetallurgi. Den bildar täta sammansatta erbjuder hårdhet, slitage motstånd och en hög mjukgörande temperatur volfram kombinerat med god elektrisk ledningsförmåga av koppar.
Koppar volfram kylkroppen
Volfram koppar kylkroppen är sammansatt av volfram och koppar. Koefficienten för termisk utvidgning (CTE) av sammansatt kan utformas genom att styra innehållet i volfram, matchning av material, såsom keramik (Al2O3, BeO), halvledare (Si), metaller (Kovar), etc. Produkterna är allmänt program inom områden såsom radiofrekvens, Mikrovågsugn, hög effekt diod förpackningar och optiska kommunikationssystem.
Volfram elektrod material
1, Diameter: 1.0 mm-10,0 mm
2, Längd: 150 mm, 175 mm
3, Vi också acceptera order av särskild specifikation Tungsten elektrod.
Volfram elektrod produkt är den traditionella och fördelar produkt i vår fabrik. De senaste åren började fabriken volfram elektrod produkten forskning och utveckling
Silver volfram material
Silver volfram material används i industri- och inhemska kretsbrytare program där bra weld och erosion motstånd är viktig. Det finns olika kvaliteter: - de högre silver kvaliteterna har högre konduktivitet, och de högre volfram kvaliteterna har ökad erosion och svetsa motstånd.
Volfram legerat material
Volfram tunga legering i allmänhet är eldfasta metall, som har faser kompositmaterial som består av W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller även W-Ni-Cu-Fe, vissa volframelektroder legering läggs Co, Mo, Cr, etc. Det kan göras så olika former, såsom rod, kub, blockera, tegel, ring, etc.
Volfram legering bucking bar
Bucking bar är ett verktyg för arbete som fått bakom arbetsytor att tillhandahålla en uppbackning medlem tillämpa effekter fästelement och inklusive intermitted verktyget chef och hantera delar med en låg-recoil inverkan-absorberande spacer som det mellan ta chock laster i komprimering och skeva.
Volfram legering strålning avskärmning
Experter hitta att exponering för strålning kan minskas genom maxing avskärmning. Tätheten av ett material som är relaterat till dess strålning som stoppar förmåga. Högre densitet innebär bättre stoppa makt och avskärmning. På grund av har en högre täthet, volfram legering en mycket högre stoppa makt än bly. Dess större linjära dämpande av gamma strålning innebär att mindre är krävs för lika avskärmning. Alternativt ger lika stora volfram legering avskärmning risker för minskad exponering än motsvarande leder strålskyddet.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved