Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links
Wolfram er den mest udbredte af ildfaste materialer metaller. I wire form er det afgørende for produktion af belysning produkter såsom wire glødelamper og andre varer, hvor dens høj temperatur egenskaber er i brug. Blandt dets egenskaber er en smeltepunkt 3410 ° c, en lav koefficient for termisk udvidelse og lav damp pres ved høje temperaturer, sammen med god elektrisk og termisk ledeevne.
Top Sales
Wolfram materiale
Wolfram er den mest udbredte af ildfaste materialer metaller. I wire form er det afgørende for produktion af belysning produkter såsom wire glødelamper og andre varer, hvor dens høj temperatur egenskaber er i brug. Blandt dets egenskaber er en smeltepunkt 3410 ° c, en lav koefficient for termisk udvidelse og lav damp pres ved høje temperaturer, sammen med god elektrisk og termisk ledeevne.
Wolfram rod
1, Lønklasse: W1, W2, W3, W4
2, Diameter: 2.0-100,0 mm
3, Længde: 50-1000mm
4, Tæthed: 19.2 g/cm3
5, Overflade: sintring overflade, Forged overflade, jorden overflade
Wolfram digel
Wolfram crucible furnace bruges hovedsagelig til Sapphire crystal vækst ovn, sjældne jordarters METALSMELTNING fartøj, quartz glas METALSMELTNING ovnen. Ifølge tegningen, kan vi leverer alle former for høj temperatur crucible.
Wolfram wire
1, Diameter: 0,01 mm ~ 2,00 mm
2, Lønklasse: W1, W2, WAL1, WAL2, WAL3
3, Tæthed: 19.2 g/cm3
4, Renhed 99.92%, 99,98% kan også nås, hvis særlige krævede.
5, Specifikke elektriske: 0,055 Ohm x mm2/m modstand ved 20 ° C.
6, Elasticitetsmodul: 410 kN/mm2, ved 20 ° C.
Wolframcarbid rod
1, Diameter: 0,5-50,0 mm
2, Længde: 10-500 mm
3, Tæthed: 11.3-16,5 g/cm3
4, Sammensætning: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Overflade: jorden overflade
6, Kan udformes ifølge kundens krav.
Wolframcarbid slid dele
De fleste af denne wolframcarbid slitage dele og værktøjerne minedrift er lavet af lige WC-Co hårde metaller uden nogen tilsætning af andre metalcarbider. Fint og ultrafine kornet WC hårde metaller er blevet mere og mere vigtigt i dag i feltet slid dele, værktøjer til chipless danner og skærende værktøjer til støbejern, ikke jernholdige legeringer og træ.
Kobber Wolfram materiale
Kobber Wolfram legeret produkt er sintermateriale kobber-wolfram, der fremstilles ved pulvermetallurgi. Det danner tætte sammensat tilbud hårdhed, slid modstand og en høj slørende temperatur af wolfram kombineret med kobber god elektriske ledeevne.
Kobber Wolfram heat sink
Wolfram kobber heat sink er en sammensat af wolfram og kobber. Koefficienten for termisk udvidelse (CTE) af sammensat kan udformes ved at kontrollere indholdet af wolfram, matching, af materialerne, såsom keramik (Al2O3, BeO), halvledere (Si), metaller (Kovar) osv. Produkterne, der er bredt anvendelse i felterne såsom radiofrekvens, mikrobølgeovn, høj effekt diode emballage og optiske kommunikationssystem.
Wolfram elektrode materiale
1, Diametre: 1.0 mm-10,0 mm
2, Længde: 150 mm, 175 mm
3, Vi også acceptere ordrer i særlige specifikationer Tungsten elektrode.
Wolfram elektrode produkt er den traditionelle og fordele produkt i vores fabrik. I de seneste år begyndte fabrikken at Wolfram elektrode Produktforskning og udvikling
Sølv Wolfram materiale
Sølv Wolfram materialer anvendes i industrielle og indenlandske effektafbryder programmer hvor god svejse og erosion modstand er vigtig. Forskellige kvaliteter er tilgængelige: - de højere sølv kvaliteter har højere ledningsevne, og de højere Wolfram kvaliteter har større erosion og svejse modstand.
Wolfram legeret materiale
Wolfram tunge legeret generelt er refractory metal, som har to faser kompositter bestående af W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller endda W-Ni-Cu-Fe, nogle Wolfram legeret føjes Co, Mo, Cr, osv. Det kunne gøres som forskellige figurer, såsom rod, kuben, blok, mursten, ring, osv.
Wolfram legeret bucking bar
Bucking bar er et arbejde værktøj modtaget bag arbejde overflader til at give medlem opbakning i anvende indvirkning fasteners og herunder intermitted værktøj hoved og håndtere dele med en lav-Rekyl indvirkning-absorbere GIF, som forudsat der mellem for at tage stød laster i komprimering og Vrid.
Wolfram legeret stråling afskærmningen
Eksperter finde, at stråling eksponeringen kunne nedbringes ved maxing afskærmningen. Massefylden af et materiale, der er relateret til dets stråling stopper evne. Højere tæthedsgrad betyder bedre stoppe magt og afskærmningen. Grundet en højere massefylde har Wolfram legeret en meget højere standsning magt end bly. Dens større lineær forvrængning af gamma stråling betyder mindre kræves for lige afskærmningen. Alternativt give lige store mængder af wolfram legeret afskærmningen formindsket eksponering risici end tilsvarende bly afskærmningen.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved