Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links
Tungsten er den mest brukte av Ildfast metaller. I ledningen-skjemaet er det avgjørende for produksjonen av produkter som wire filament og andre varer der egenskapene høy temperatur er av bruk. Blant egenskapene er en Smeltepunkt av 3410 ° C, en lav koeffisient av termisk utvidelse og lav Damptrykk ved forhøyet temperaturer, sammen med god elektrisk og termisk konduktivitet.
Top Sales
Wolfram materiale
Tungsten er den mest brukte av Ildfast metaller. I ledningen-skjemaet er det avgjørende for produksjonen av produkter som wire filament og andre varer der egenskapene høy temperatur er av bruk. Blant egenskapene er en Smeltepunkt av 3410 ° C, en lav koeffisient av termisk utvidelse og lav Damptrykk ved forhøyet temperaturer, sammen med god elektrisk og termisk konduktivitet.
Wolfram stang
1, Klasse: W1, W2, W3, W4
2, Diameter: 2.0-100,0 mm
3, Lengde: 50-1000mm
4, Tetthet: 19.2 g/cm3
5, Overflate: Sintring overflate, Forged overflaten, bakken overflate
Wolfram smeltedigel
Wolfram smeltedigel ovn brukes hovedsakelig for Sapphire crystal vekst ovn, rare earth smelting fartøy, quartz glass smelting ovn. I henhold til tegningen, kan vi leverer alle typer smeltedigel for høy temperatur.
Wolfram ledning
1, Diameter: 0,01 mm ~ 2,00 mm
2, Klasse: W1, W2, WAL1, WAL2, WAL3
3, Tetthet: 19.2 g/cm3
4, Renhet 99.92%, 99.98% kan også oppnås hvis spesielle krevde.
5, Spesifikke elektriske: 0.055 Ohm x Our Hotel/m motstand på 20 ° C.
6, Modulus elastisitet: our 410 kN/Hotel, ved 20 ° C.
Wolframkarbid stang
1, Diameter: 0,5-50.0 mm
2, Lengde: 10-500 mm
3, Tetthet: 11,3-16,5 g/cm3
4, Sammensetning: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Overflate: bakken overflate
6, Kan utformes i henhold til kundens behov.
Wolframkarbid slitasje deler
De fleste av denne Wolframkarbid bære deler og gruvedrift-verktøy er laget av rett WC-Co hardt metaller uten tillegg av andre carbides. Fine og ultrafine stor WC hardt metaller har blitt mer og mer viktig i dag i feltet av slitasje deler, verktøy for chipless danner og skjærende verktøy for støpejern, ikke jernholdige legeringer og tre.
Kobber Wolfram materiale
Kobber Wolfram legering produktet er et sintered kobber-tungsten-materiale som er produsert av pulver metallurgi. Den danner tett sammensatt tilbud hardhet, slitasje motstand og myke temperatur av tungsten kombinert med god elektrisk ledningsevne av kobber.
Kobber Wolfram kjølefinne
Wolfram kobber kjølefinne er sammensatt av tungsten og kobber. Koeffisient av termisk ekspansjon (CTE) sammensatt kan utformes ved å kontrollere innholdet i Wolfram, stemmer av materialer, som keramikk (Al2O3, BeO), halvledere (Si), metaller (Kovar), etc. Produktene er allment programmet i feltene som radio frekvens, mikrobølgeovn, høy strøm diode emballasje og optisk kommunikasjonssystem.
Wolfram elektrode materiale
1, Diameter: 1.0 mm-10.0 mm
2, Lengde: 150 mm, 175 mm
3, Vi også godta bestillinger av spesielle spesifikasjonen Tungsten elektrode.
Wolfram elektrode produktet er den tradisjonelle og fordeler produktet i vår fabrikk. I de siste årene startet fabrikken Wolfram elektrode produktforskning og utvikling
Sølv Wolfram materiale
Sølv Wolfram materialer er brukt i uarmerte strømbryter programmer hvor god sveising og erosjon motstand er viktig. Ulike graderinger er tilgjengelige: - høyere sølv karakterer har høyere ledningsevne, og de høyere Wolfram karakterene har større erosjon og sveising motstand.
Wolfram legering materiale
Wolfram tunge legering er vanligvis Ildfast metall, som har tofaset sammensetninger som består av W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller selv W-Ni-Cu-Fe noen Wolfram legering legges Co, Mo, Cr, etc. Det kan gjøres så forskjellige figurer, som rod, kube, blokk, murstein, ringen, osv.
Wolfram legering bucking bar
Bucking bar er en arbeidsverktøyet mottatt bak arbeidet overflater å gi medlem sikkerhetskopiering i å bruke innvirkning festene, og inkludert intermitted verktøyet hodet og håndtere deler med en lav-rekyl innvirkning-absorberende underlagsskive tilbys der mellom for å ta sjokk laster i komprimering og skråstilling.
Wolfram legering stråling skjerming
Ekspertene finne at stråling kan reduseres ved maxing skjerming. Tetthet av et materiale er knyttet til sin stråling stopper evne. Høyere tetthet betyr bedre stoppe makt og skjerming. På grunn av til en høyere tetthet har Wolfram legering en mye høyere som stopper strømmen enn bly. Sin større lineær demping for gamma radiations betyr at mindre er nødvendig for lik skjerming. Alternativt gi like stor del av tungsten legering skjerming redusert eksponering risiko enn tilsvarende bly skjerming.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved