Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links
Wolfraam is de wijdst gebruikte van de vuurvaste metalen. In draad vorm is het essentieel voor de productie van verlichtingsproducten zoals draad gloeidraad en andere goederen waar de hoge temperatuur eigenschappen zijn van gebruik. Onder de eigenschappen zijn een smeltpunt van 3410 ° C, een lage coëfficiënt van thermische expansie en lage dampdruk bij hoge temperaturen, samen met goede elektrische en thermische geleidbaarheid.
Top Sales
Wolfraam materiaal
Wolfraam is de wijdst gebruikte van de vuurvaste metalen. In draad vorm is het essentieel voor de productie van verlichtingsproducten zoals draad gloeidraad en andere goederen waar de hoge temperatuur eigenschappen zijn van gebruik. Onder de eigenschappen zijn een smeltpunt van 3410 ° C, een lage coëfficiënt van thermische expansie en lage dampdruk bij hoge temperaturen, samen met goede elektrische en thermische geleidbaarheid.
Wolfraam staaf
1, Grade: W1, W2, W3, W4
2, Diameter: 2.0-100.0 mm
3, Lengte: 50-1000mm
4, Dichtheid: 19.2 g/cm3
5, Oppervlak: sinteren oppervlak, Forged oppervlak, grondoppervlak
Wolfraam Kroes
Wolfraam Kroes oven wordt voornamelijk gebruikt voor Sapphire crystal groei oven, zeldzame aarde smelten vaartuig, de quartz glas smelten oven. Volgens de tekening, kunnen wij leveren alle soorten hoge temperatuur Kroes.
Wolfraam draad
1, Diameter: 0,01 mm ~ 2,00 mm
2, Grade: W1, W2, WAL1, WAL2, WAL3
3, Dichtheid: 19.2 g/cm3
4, Zuiverheid 99,92%, 99,98% kan ook worden bereikt indien er speciale verlangd.
5, Specifieke elektrische: 0.055 Ohm x mm2/m weerstand bij 20 ° C.
6, Elasticiteitsmodulus: 410 kN/mm2, bij 20 ° C.
Wolfraamcarbide staaf
1, Diameter: 0,5-50,0 mm
2, Lengte: 10-500 mm
3, Dichtheid: 11.3-16,5 g/cm3
4, Samenstelling: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Oppervlak: grondoppervlak
6, Kan worden ontworpen volgens de eisen van klant.
Wolfraamcarbide slijtdelen
De meeste van deze wolfraamcarbide dragen delen en de mijnbouw tools zijn gemaakt van rechte WC-Co harde metalen zonder eventuele toevoeging van andere carbiden. Fijn en ultrafijn korrelige WC harde metalen geworden vandaag meer en meer belangrijk zijn op het gebied van slijtdelen, tools voor het vormen van chipless en snijgereedschappen voor gietijzer, non-ferro legeringen en hout.
Koperen wolfraam materiaal
Koperen wolfraam legering product is een gesinterde koper-wolfraam materiaal vervaardigd door poedermetallurgie. Vormt dichte samengestelde aanbod, hardheid, slijtvastheid en een hoge verzachtende temperatuur van wolfraam gecombineerd met de goede elektrische geleiding van koper.
Koperen wolfraam koellichaam
Wolfraam koperen koellichaam is een composiet van Wolfram en koper. De uitzettingscoëfficiënt thermische (CTE) van de samengestelde kan worden ontworpen door het beheersen van de inhoud van wolfraam, overeenkomen met die van de materialen, zoals keramiek (Al2O3, BeO), halfgeleiders (Si), metalen (Kovar), enz. De producten zijn alom toepassing in de velden zoals radio frequentie, magnetron, hoog vermogen diode verpakking en optische communicatiesysteem.
Wolfraam elektrode materiaal
1, Diameters: 1.0 mm-10.0 mm
2, Lengte: 150 mm, 175 mm
3, Ook wij accepteren bestellingen van speciale specificatie wolfraam elektrode.
Wolfraam elektrode product is de traditionele en voordelen product in onze fabriek. In de afgelopen jaren begon de fabriek tot het wolfraam elektrode productonderzoek en ontwikkeling
Zilveren wolfraam materiaal
Zilveren wolfraam materialen worden gebruikt in industriële en huishoudelijke circuit breaker toepassingen waar goede Las en erosie weerstand is belangrijk. Verschillende rangen zijn beschikbaar: - de hogere zilver rangen hebben hogere geleidbaarheid, en de hogere rangen van wolfraam hebben grotere erosie en weld weerstand.
Wolfram gelegeerd materiaal
Wolfraam zware legering zijn over het algemeen vuurvaste metaal, die hebben twee fasen composieten bestaande uit W-Ni-Fe of W-Ni-Cu of zelfs W-Ni-Cu-Fe, sommige wolfraam legering is toegevoegd Co, Mo, Cr, enz. Het kon worden gemaakt als verschillende shapes, zoals staaf, kubus, blok, baksteen, ring, enz.
Wolfram gelegeerd bucking bar
Bucking bar is een hulpmiddel van de werk ontvangen achter werk te bieden een lid van de steun gevolgen bevestigingsmiddelen toepassing en met inbegrip van intermitted gereedschap hoofd en delen omgaan met een lage-terugslag schokabsorberende spacer mits er tussen te nemen schok ladingen in compressie en afschuiving oppervlakken.
Wolfram gelegeerd straling afscherming
Deskundigen vinden dat blootstelling aan straling zou kunnen worden verminderd door maxing afscherming. De dichtheid van een materiaal is gerelateerd aan de straling stoppen vermogen. Hogere dichtheid betekent beter stopkracht en afscherming. Dankzij een hogere dichtheid heeft wolfraam legering een veel hogere stopping power dan lood. De meer lineaire demping van gamma straling betekent dat minder vereist voor gelijke afscherming is. U kunt ook bieden gelijke hoeveelheden van wolfraam legering afscherming verminderde blootstelling risico's dan gelijkwaardige lood afscherming.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved