Molybden materiál, molybdenových výrobků, molybden list
Molybdæn materiale, Molybdenum produkter, Molybdenum ark
Molybdeen materiaal, molybdeen producten, molybdeen blad
Molybdenum material, Molybdenum products, Molybdenum sheet
Matériau de molybdène, de produits de molybdène, de feuille de molybdène
Molybdän-Material, Molybdän-Produkte, Molybdän-Blatt
Materiale di molibdeno, prodotti di molibdeno, foglio di molibdeno
Molybden materiale, molybden produkter, molybden ark
Material de molibdênio, produtos de molibdênio, folha de molibdênio
Molibden material, produse de molibden, foaie de molibden
Молибден материала, молибден продукты, молибден лист
Material de molibdeno, productos de molibdeno, hoja de molibdeno
Molybden material, molybden produkter, molybden blad
Molibden malzeme, molibden ürünleri, molibden sayfası
 
Position:Home>>Molybdeen
Molybdeen

Molybdeen

Molybdeen producten zijn belangrijk in de raket industrie, waar het wordt gebruikt voor structurele onderdelen van hoge-temperatuur, zoals spuitdoppen, toonaangevende randen van controle van de oppervlakten, ondersteuning schoepen stutten, reentry kegels, genezen-straling schilden, Heatsinks, turbine wielen en pompen.
Molybdeen producten ook nuttig geweest in de nucleaire, chemische, glas en metalliseren industrie?n. Service temperaturen, voor molybdeen legeringen in structurele toepassingen boog, zijn beperkt tot een maximum van ongeveer 1650 ° C (3000 ° F). Zuivere molybdeen heeft goede weerstand tegen zoutzuur en wordt gebruikt voor zure service in industri?le chemische processen.

Molybdeen materiaal
Molybdeen materiaal worden gebruikt in de volgende branches: glas smelten, vacuüm oven, vacuüm depositie, lucht-en ruimtevaart, zonne-energie, kernenergie, elektronica, auto-industrie en de medische.
We voeren molybdeen in draad, rod, blad, en plaat. Wij ook sellmolybdenum moeren, bouten, hitteschilden en andere hardware voor vacuumfurnace en hoge vacuüm omgevingen.
Molybdeen blad
Materiaal van.005 centimeter naar.090 cm in dikte is geclassificeerd als molybdeen blad. Het wordt gebruikt voor de vervaardiging van boten, hoge temperatuur oven verwarmingselementen en hitteschilden sinteren van ertsen. Standaard beschikbaarheid wordt hieronder beschreven. Andere maten en toleranties zijn beschikbaar.
Molybdeen plaat
Materiaal van.090 centimeter naar 3 cm in dikte is geclassificeerd als molybdeen plaat. Het wordt veel gebruikt in de bouw van de oven tooling en delen en als een feed voorraad voor de fabricage van onderdelen voor de elektronica- en halfgeleider industrie. Standaard beschikbaarheid wordt hieronder beschreven.
Molybdeen staaf
1, Diameter: 1.0-100.0 mm
2, Lengte: 50-2000mm
3, Dichtheid: 10.15 g/cm3
4, Purity>=99.95%, 99,98% kan ook worden bereikt indien er speciale verlangd.
5, Oppervlak: sinteren oppervlak, Forged oppervlak, grondoppervlak
6, Toepassingen: gebruikt voor het maken van elektrische vacuüm apparaat en elektrisch licht bron delen, enz.
Molybdeen bar
1, Breedte × lengte: (2.0-100.0mm)×(2.0-100.0mm)
2, Hoge: 50-2000mm
3, Purity>=99.95%, 99,98% kan ook worden bereikt indien er speciale verlangd.
4, Oppervlak: sinteren oppervlak, Forged oppervlak, grondoppervlak
5, Grade: MA-1, Mo-2, Mo-4
6, Toepassingen: de kleur van het oppervlak van de bar van molybdeen is zilver-grijs, en voornamelijk wordt gebruikt bij de opstelling van de dunne draad van molybdeen, molybdeen elektrode en staal maken additieven.
Molybdeen schijf
Molybdeen schijf heeft soortgelijke thermische uitzetting naar silicon. Ze worden veel gebruikt als in de silicon gecontroleerd gelijkrichter dioden, transistors en thyristors (GTO) van in aanraking komende materialen.
Molybdeen Kroes
De afgewerkte molybdeen Kroes is gemaakt door koudgewalste hoge temperatuur molybdeen plaat met de uitstekende tekens van kracht en weerstand tegen hoge temperaturen. Het is een ordelijke en schikt geprofileerde en goed gelaste ter waarborging van de boot met een beste levensduur onder de voorwaarde van hoge temperatuur en stress.
Molybdeen elektrode materiaal
goed weerstand tegen corrosie en moeilijk om vlekken van glas, deze hoge zuivere molybdeen elektroden geweest gebruikte op vele terreinen zoals dagelijks-gebruik glas, optisch glas, isolatie materiaal en glasvezel, en goede reputes ontvangen.
Molybdeen draad
De draad van molybdeen wordt voornamelijk gebruikt op het gebied van hoge-temperatuur van molybdeen oven en radio buis verkooppunten, ook in het uitdunnen van de gloeidraad molybdeen, en de roede van molybdeen in materialen voor hoge-temperatuur oven, Verwarming en -beugel/beugel/verkooppunten kant draad voor het verwarmen van materialen.
Molybdeen-pennen
Molybdeen-pennen worden gebruikt voor het vervaardigen van automotive halogeenlampen, als verzegelde lood-draads door harde-glas. De molybdeen-pennen is gedoopt molybdeen draden. De arc-hoogte van een steekproef van de draad van 200 mm lengte, gelegen op een glasplaat, kan worden niet relatief ten opzichte van de imaginaire tekenreeks groter dan 20 mm.
Molybdeen schroeven
De molybdeen schroeven zijn gemaakt van hoge zuiverheid materiaal. Op basis van de speciale functie, is dit product voornamelijk gestoken productie machine, de chemische machine-uitrusting en het gebruik van elektrische onderdelen.
Molybdeen delen
Diverse specificaties en vormen van molybdeen speciaal onderdelen kunnen worden geproduceerd volgens de verzoeken van klanten, zoals molybdeen filterkroezen met bodem, molybdeen wikkelassen, molybdeen staven, molybdeen boten, molybdeen potten, molybdeen buizen, molybdeen hoofddeksels, molybdeen elektroden/bladen en molybdeen vakken.
Molybdeen legeringen
Vier belangrijke klassen van commerciële molybdeen-base legeringen bestaan. De meest voorkomende van de legeringen carbide-versterkt staat bekend als TZM. Andere legeringen in deze klasse zijn TZC (1.2% titanium, 0,3% zirkonium, 0,1% CO2), MHC (1.2% hafnium, 0.05% CO2) en ZHM (1.2% hafnium, 0,4% zirkonium, 0,12% carbon).
TZM
Molybdeen de voornaamste legering is TZM. Deze legering bevat 99,2% min. 99,5% max. van Mo, 0,50% Ti en 0,08% Zr met een spoor van c voor siliciumcarbide formaties. TZM biedt twee keer de kracht van zuiver molybdeen bij temperaturen meer dan 1300'C. De temperatuur van de herkristallisatie van TZM is ongeveer 250 ° C hoger dan molybdeen en het biedt betere lasbaarheid.
Molybdeen renium legering
Molybdeen-renium, bekend als Moly-renium (Mo-Re), wordt uitgebreid gebruikt in industrieën zo divers als geneeskunde, verdediging, zuiver onderzoek en productie lassen. Dankzij de uitstekende thermische en mechanische eigenschappen is dit materiaal een goedkoper alternatief voor zuivere renium.
Molybdeen sproeien draad
Molybdeen spuiten draad wordt gebruikt als een dunne laag op het oppervlak van auto-onderdelen onderworpen om te dragen, zoals zuigerveren, versnellingsbak versnellingsbakprogramma delen, selector vorken, enz. Het is ook gespoten op machine-onderdelen zoals invloed voor reparatiedoeleinden.
Molybdeen wolfraam legering
Als de Mo-30W heeft legering betere sterkte, hardheid en corrosie weerstand dan die van zuivere molybdeen die het wijd in de lucht-en ruimtevaart, metallurgie en andere afdelingen gebruikt wordt. De meest voorkomende composities tussen molybdeen en wolfraam zijn 30% wolfraam (Mo-30W), 5% renium (Mo-5Re), 41% renium (Mo-41Re) en 47,5% renium (Mo-50Re).
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved