Karbidu wolframu, karbidu wolframu třídy, Cementovaný karbid
Wolframcarbid, wolframcarbid lønklasse, cementerede carbide
Wolfraamcarbide, wolfraamcarbide rang, gecementeerd carbide
Tungsten carbide, Tungsten carbide grade, cemented carbide
Carbure de tungstène, grade de carbure de tungstène, cimenté carbure
Wolframkarbid, Hartmetall-Klasse, zementiert Hartmetall
Carburo di tungsteno, carburo di tungsteno grado, cementato in carburo
Wolframkarbid, Wolframkarbid klasse, sementert carbide
Consolidou o carboneto de tungsténio, grau de carboneto de tungstênio, carboneto
Carbură de tungsten, carbură de Tungsten grad, cimentat carbură
Из карбида вольфрама, класс из карбида вольфрама, закрепить карбид
Carburo de tungsteno, grado de carburo de tungsteno, cimentó carburo
Volframkarbid, volframkarbid lönegrad, cemented carbide
Tungsten karbür, Tungsten karbür notu, Karbür çimentolu
 
Position:Home>>Wolframkarbid
Wolframkarbid

Wolframkarbid

Wolframkarbid er en slags Legeringen gjort av pulver metallurgiske prosessen med ildfaste carbides (for eksempel Wolframkarbid, Titan carbide, Tantal carbide, Niob carbide, vanadium carbide og krom carbide) som vanskelig fase og kobolt eller nikkel som dokumentordneren. Det er delt inn i kutte innsettinger, b?re deler, gruvedrift verkt?y, profiler og vanskelig-vendte materiale i form av den i utgangspunktet programmer.

Wolframkarbid er de hardest menneskeskapte metal matrise sammensetninger. De brukes i hver stor industri over hele verden, fra kulepenner - til gruvedrift - til petroleum boring. De unike egenskapene til carbide i sin carious komposisjoner og skjemaer har gjort Prosessindustrien og holdbare varer produsenter mer effektiv ved ? redusere driftsstans for maskinen. Begrepet sementert carbides refererer til metallisk carbides - fine partikler av tungsten carbide limt eller sementert sammen i en matrise med en metallisk element i en lavere Smeltepunkt som kobolt eller nikkel. Prosessen med pulver metallurgi ansatt skillfully ? produsere sementert carbides.

Wolframkarbid YG-serien
Sementert carbides er de hardest menneskeskapte metal matrise sammensetninger. De brukes i hver stor industri over hele verden, fra kulepenner - til gruvedrift - til petroleum boring. De unike egenskapene til carbide i sin carious komposisjoner og skjemaer har gjort Prosessindustrien og holdbare varer produsenter mer effektiv ved å redusere driftsstans for maskinen.
Wolframkarbid YT-serien
Sementert carbide er en slags Legeringen gjort av pulver metallurgiske prosessen med ildfaste carbides (for eksempel Wolframkarbid, Titan carbide, Tantal carbide, Niob carbide, vanadium carbide og krom carbide) som vanskelig fase og kobolt eller nikkel som dokumentordneren. Det er delt inn i kutte innsettinger, bære deler, gruvedrift verktøy, profiler og vanskelig-vendte materiale i form av den i utgangspunktet programmer.
Wolframkarbid ny klasse
Produksjon av carbide involverer en prosess kompleksiteten som er, faktisk, ekstraordinære. Base materialer, Wolframkarbid og kobolt, kombineres ved hjelp av en usedvanlig lang rekke miksing prosenter. Ved å legge til ytterligere materialer, for eksempel krom, nikkel, Tantal og titanium, spesielle egenskaper kan oppnås, f.eks korrosjon og varme og slitasje motstand.
Wolframkarbid bar
Wolframkarbid-baren er vidt kjent som en slags carbide skjærende verktøy, det er tilgjengelig for ulike sliping geometriske parametere og passer for både kutte materialer og ikke-metall materialer, også kan det brukes på konvensjonelle, carbide innsettinger semi-automatiske dreiebenk, automatisk dreiebenk og planlegging maskin å arbeide riller og operere kutte, etc.
Wolframkarbid stang
1, Diameter: 0,5-50.0 mm
2, Lengde: 10-500 mm
3, Tetthet: 11,3-16,5 g/cm3
4, Sammensetning: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Overflate: bakken overflate
6, Kan utformes i henhold til kundens behov.
Wolframkarbid ball
1, Diameter: 0,4-100,0 mm
2, Overflate: Sintering overflate, bakken overflate
3, Tetthet: 14.0 14.9 g/cm3
4, Hardhet: 1500-1600 HV
5, Sammensetning: WC Co, WC TiC TaC Co
6, Programmer: ventiler, pumper, Ball skruer, måling standarder, Gauging, slitasje deler
Wolframkarbid-tallerken
Wolframkarbid plater blir ofte brukt som materiale av ulike verktøydeler. Høy tettheter, hardhet, møte er ISO-standarden.
Wolframkarbid slitasje deler
De fleste av denne Wolframkarbid bære deler og gruvedrift-verktøy er laget av rett WC-Co hardt metaller uten tillegg av andre carbides. Fine og ultrafine stor WC hardt metaller har blitt mer og mer viktig i dag i feltet av slitasje deler, verktøy for chipless danner og skjærende verktøy for støpejern, ikke jernholdige legeringer og tre.
Wolframkarbid knapp
Wolframkarbid knapper, allment brukes i geologisk prospecting, kull gruvedrift og oljebrønn kjedelig. Grunn av sin slitasje motstand og hardhet (9,8 Moe skala) egner Wolframkarbid seg ideelt for slitasje deler, andre maskindeler og dør som er utsatt for alvorlige markedsrelaterte vilkår, for eksempel høye temperaturer, korrosjon og slitasje. I de siste årene, Wolframkarbid har dukket opp som en overlegen alternativ til stål i mange industrielle applikasjoner.
Wolframkarbid burr
Wolframkarbid avbiterten/Carbide Rotary filer er en ny bånd-fres med høy effektivitet, i stedet for gradering hjulet bur med håndtak. Det kan klippe ut og behandle ulike typer metall (inkludert herdet stål) og ikke-metall (for eksempel marmor) med hardhet opptil HRC<65.>
Wolframkarbid blad
Wolframkarbid kniver er kjent som å være skarpe og holdbar. De er slitasje-motstandsdyktig, og kan brukes i en rekke industrielle applikasjoner der ekstremt skarpe kutte instrumenter er nødvendig. Carbide kniver er for eksempel godt egnet til å kutte reflekterende materiale for inntegning av og deretter logge gjør. Selv om det er utsatt for chipping og brekkasje, når disse fallgruvene unngås med riktig engineering, kan Wolframkarbid kniver opprettholde betydelig industriell påkjenninger.
Sett inn Wolframkarbid
1. Den diamant-pulver er valgt i større grad.
2. The claws of grensesnittet er endret til være nett-riller-formet som dannet av 20 rett loddrett riller og dybden på sporene er grunnere.
3. Forbedret interiør strukturen i den sintering cellen som gjør trykk og temperatur å være mer ensartet. Det er svært viktig for PDC-Sintring.
4. Å bruke nye super Varmebestandig metall, til å unngå å bli contaminative under Sintring.
5. Sintering behandlingen er endret, og bånd-styrken på nøkkelen som diamant-diamant blant diamant-lag Forbedret
6. Øke innholdet i diamant, og øker tykkelsen på diamond lag opptil 2,0 mm.
Wolframkarbid drill
Vi kan gjøre alle former for carbide bore biter, center bore, vri drill, trinn øvelser og så videre. Vi tilbyr øvelser i standard størrelse eller som dine krav. For å garantere produktkvalitet, presisjon og ytelse, kan vi bruke slutten mills som er laget av verden nyeste 5-aksen verktøy sliping maskin.
Wolframkarbid dø
Wolframkarbid slag og dør, godt er støttet og riktig justert, er tilfredsstillende for blanking og punching. God jernholdig og ikke-jernholdige wire blir teikna gjennom en serie Wolframkarbid dør i en prosess med elongating og redusere den tråddiameter.
Anbefalt klasse for Wolframkarbid dør: YG6, YG8, YG6X, YG8X, YG15, YG20C, YD40, YD45 osv.
Wolframkarbid tips
Wolframkarbid tips og blanke er fire ganger vanskeligere enn Titan, to ganger så hard som stål, tilnærmet unscratchable, og har blitt mye brukt i flere tiår i industrielle applikasjoner som skjærende verktøy, gruvedrift maskiner og rakettmotor dysene. Ekstrem hardhet av tungsten carbide tips og blanke gjør dem nyttige i framstillingen av skjærende verktøy, slipende og kulelager, som en billigere og mer varmebestandig alternativ til diamant. Wolframkarbid tips og blanke brukes også som skrapete-motstandsdyktig materiale for smykker inkludert watch band og wedding rings.
Wolframkarbid verktøy
Program: Under utviklingen av så mange år, denne typen produkter har blitt mye brukt i gruvedrift utnyttelse, veibygging, byggebransjen, skog utgravning.
Anbefalte klasse: YG6, YG8, YG11C, YK5, YK10, YK20, YK25, YK40 osv.
Wolframkarbid så
1. for slotting/slitting i briller ramme industrien.
2. for datamaskinen hard diskett leder industri.
3. for å kutte/scoring PCB-styret.
4. for kunstig krystallklar slotting kutte.
5. for smykker (gull, sølv, kobber) tilbehør industri.
6. for metall (legering) nøyaktig kapping/slotting.
Wolframkarbid ring
Vi gir kunder unground og bakken Wolframkarbid circulars, Wolframkarbid sirkulær tomme med en diameter på dia 8 mm-300 mm og tykkelsen på 0,8 mm-6.0 mm og Wolframkarbid ringer tomme celler med en ytre diameter på opptil 120 mm og en indre 4-12 mm i diameter.
Våre materiale dekker: WC-Co legering, WC-Ni legering, WC-Ni/Co legering, WC-TiC-Ni/Cr legering osv.
Wolframkarbid segl
Wolframkarbid segl ring er en av de mest utbredte hardt synlige materialene blant mekanisk segl friksjon materiale. Fordi det er god wearable motstand, stor anti-bend styrke, høy termisk ledningsevne, small co-effektiv av utvidelsen, den har et svært bredt spekter av programmet. Det har også det høyeste co-effektiv av heten støt blant alle hard overflate materiale.
Wolframkarbid sylinder
Wolframkarbid sylinder (ANSI)
1. OD: 6 ~ 450 mm ID: 0,8 ~ 400 mm H: 5 ~ 225 mm
2. Precision gjort
3. Høy kvalitet
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved