Molybden materiál, molybdenových výrobků, molybden list
Molybdæn materiale, Molybdenum produkter, Molybdenum ark
Molybdeen materiaal, molybdeen producten, molybdeen blad
Molybdenum material, Molybdenum products, Molybdenum sheet
Matériau de molybdène, de produits de molybdène, de feuille de molybdène
Molybdän-Material, Molybdän-Produkte, Molybdän-Blatt
Materiale di molibdeno, prodotti di molibdeno, foglio di molibdeno
Molybden materiale, molybden produkter, molybden ark
Material de molibdênio, produtos de molibdênio, folha de molibdênio
Molibden material, produse de molibden, foaie de molibden
Молибден материала, молибден продукты, молибден лист
Material de molibdeno, productos de molibdeno, hoja de molibdeno
Molybden material, molybden produkter, molybden blad
Molibden malzeme, molibden ürünleri, molibden sayfası
 
Position:Home>>Molybden
Molybden

Molybden

Molybden produkter er viktig for missil-bransjen der det er brukt for h?y temperatur strukturelle deler, for eksempel dyser, ledende kantene p? kontrollen overflater, st?tte skovler, struts, reentry koner, helbrede str?ling skjold, varme vasker, turbin hjul og pumper.
Molybden produkter har ogs? v?rt nyttig i bransjer kjernefysiske, kjemiske, glass og metallizing. Tjenesten temperaturer p? molybden legeringer i strukturelle programmer arc, er begrenset til maksimalt ca 1650'C (3000'F). Ren molybden har god motstandsdyktighet mot saltsyre og brukes for syre-tjenesten i kjemiske Prosessindustrien.

Molybden materiale
Molybden materiale brukes i nedenstående bransjer: glass smelter, vakuum ovn, vakuum deponi, fly, solar, kjernefysiske, elektronikk, automotive og medisinske.
Vi bære molybden i ledningen, rod, ark og plate. Vi også sellmolybdenum muttere, bolter, varme skjold og annen maskinvare for vacuumfurnace og høy vakuum miljøer.
Molybden ark
Materiale fra.005 tommer til.090 tommer i tykkelse er klassifisert som molybden ark. Den brukes for fabrikasjon av Sintring båter, høy temperatur ovn oppvarming elementer og varme skjold. Standard tilgjengelighet er beskrevet nedenfor. Andre størrelser, toleranser er tilgjengelig.
Molybden tallerken
Materiale fra.090 tommer til 3 tommer i tykkelse er klassifisert som molybden plate. Det er mye brukt i konstruksjonen av ovn verktøy og deler og som en strøm lager fabrikasjon av deler for elektronikk og semiconductor bransjer. Standard tilgjengelighet er beskrevet nedenfor.
Molybden stang
1, Diameter: 1.0-100,0 mm
2, Lengde: 50-2000mm
3, Tetthet: 10.15 g/cm3
4, Purity>=99.95%, 99.98% kan også oppnås hvis spesielle krevde.
5, Overflate: Sintring overflate, Forged overflaten, bakken overflate
6, Programmer: brukes for å gjøre elektrisk vakuum enheten og elektrisk lys kilde deler, osv.
Molybden bar
1, Bredde × lengde: (2.0-100.0mm)×(2.0-100.0mm)
2, Høy: 50-2000mm
3, Purity>=99.95%, 99.98% kan også oppnås hvis spesielle krevde.
4, Overflate: Sintring overflate, Forged overflaten, bakken overflate
5, Klasse: Mo-1, Mo-2, Mo-4
6, Programmer: fargen på overflaten av molybden-baren er sølv-grå og hovedsakelig brukes i tegne tynne molybden wire, molybden elektrode og stål for å lage tilsetningsstoffer.
Molybden plate
Molybden platen har lignende termisk ekspansjon til silicon. De er mye brukt som kontakt materialer i silicon styrt likeretter, dioder, transistorer og tyristorer (GTO).
Molybden smeltedigel
Ferdig molybden smeltedigel er laget av Valsede høy temperatur molybden tallerken med utmerket tegnene av styrke og høy temperatur motstand. Det er ryddig og utgangseffekten profilerte og godt sveiset fordi vi vil sikre en båt å ha en beste levetid under forholdene i høy temperatur og stress.
Molybden elektrode materiale
Vel korrosjonsbeskyttelse og vanskelig å flekk glass, disse høy ren molybden elektroder har vært brukt mye i mange felt som daglig bruk glass, optisk glass, isolasjon materiale og glass fiber og fått god reputes.
Molybden ledning
Molybden-kabelen brukes hovedsakelig i feltet høy temperatur molybden ovn og radio tube utsalg, også i thinning molybden filament og molybden-stang i oppvarming materialer for høy temperatur ovn, og siden-braketten/braketten/uttak wire for oppvarming av materialer.
Molybden pins
Molybden PIN-koder brukes for produksjon av automotive halogenlamper som forseglet ledning gjennom hardt glass. Molybden pinnene er doped molybden ledninger. Arc-høyden av en ledning utvalg av 200 mm-lengden, plassert på glassplaten, kan være ikke større forhold til imaginære streng enn 20 mm.
Molybden skruene
Molybden skruene er laget av høy renhet materiale. Basert på spesialfunksjonen, er dette produktet hovedsakelig satt i produksjon maskin, kjemiske maskin-utstyr og elektriske deler-bruk.
Molybden deler
Ulike spesifikasjoner og figurer av molybden spesielle deler kan produseres ifølge anmoder av kunder, for eksempel molybden crucibles, molybden mandrels, molybden stenger, molybden båter, molybden Potter, molybden rør, molybden headpieces, molybden elektrodene/ark og molybden bokser.
Molybden legeringer
Det finnes fire viktigste klasser av kommersielle molybden-base-legeringer. Den vanligste av legeringer carbide styrket er kjent som TZM. Annen legeringer i denne klassen inkluderer TZC (1,2% Titan, 0,3% zirkonium, 0,1% karbon), MHC (1,2% hafnium, 0,05% karbon) og ZHM (1,2% hafnium, 0,4% Zirkonium, 0,12% karbon).
TZM
Molybdens førsteklasses legering er TZM. Denne legering inneholder 99.2% min. 99,5% maks. Mo, 0,50% Ti og 0,08% Zr med et spor av c for carbide formasjoner. TZM tilbyr to ganger styrken av ren molybden ved temperaturer over 1300'C. Recrystallization-temperatur på TZM er ca 250'C høyere enn molybden og den tilbyr bedre mulighet for.
Molybden rhenium legering
Molybden-Rhenium, vanligvis kjent som Moly-Rhenium (Mo-Re), brukes omfattende inne bransjer så forskjellige som medisin, forsvar, ren forskning og produksjon sveising. Takket være utmerket termisk og mekaniske egenskaper er dette materialet et mindre kostbart alternativ til ren rhenium.
Molybden sprøyting ledning
Molybden sprøyting ledningen er brukt som en tynne belegg på overflaten av bildeler komponenter er underlagt slitasje som stempelet ringer, gir synchromesh deler, selektor gafler, osv. Det er også sprøytet på maskindeler som peiling for reparasjon formål.
Molybden Wolfram legering
Som Mo-30W har legering bedre styrke, hardhet og korrosjon motstand enn for ren molybden det er mye brukt i aerospace, metallurgi og andre avdelinger. De vanligste komposisjonene mellom molybden og tungsten er 30% Wolfram (Mo-30 w), 5% rhenium (Mo-5Re), 41% rhenium (Mo-41Re) og 47,5% rhenium (Mo-50Re).
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved